20 Σεπτεμβρίου 2018

Απάντηση-Επιστολή ΟΜΣΕ στο κείμενο 15 Συλλόγων

O Σύλλογος έλαβε επιστολή από την ΟΜΣΕ την οποία κοινοποιούμε προς ενημέρωση των μελών του Συλλόγου.

Αποτελείται από κείμενο του προέδρου της ΟΜΣΕ και από κείμενο επισυναπτόμενο από 15 Συλλόγους. 


________________________________________________________________________ 

Συνάδελφοι
Σας προωθούμε επιστολή που λάβαμε για ενημέρωσή σας, ώστε να γνωρίζετε όλοι την προσπάθεια που γίνεται από  συγκεκριμένο φορέα (;) για δημιουργία τεχνητών προβλημάτων σε βάρος των μελισσοκόμων.
Η επιστολή  συγκεντρώνει όλα τα κατάφωρα ψεύδη και τις μισές αλήθειες, που χρόνια τώρα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με στόχο την ΟΜΣΕ και κυρίως τον πρόεδρό της.
Με θλίβει αφάνταστα η στοχοποίηση και των εργαζομένων στην ΟΜΣΕ, που κατηγορούνται δημόσια ότι απασχολούνται σε εκτός αρμοδιοτήτων δραστηριότητες, εγείροντας θέματα που απειλούν την εργασία τους, και η στοχοποίηση για άλλη μια φορά γενικά των εργαζομένων στα Κέντρα Μελισσοκομίας. Αυτό δείχνει και το ηθικό τους ανάστημα…..
Τέλος, το κείμενο υπογράφεται από έναν «Σύνδεσμο» 15  Μελισσοκομικών Συλλόγων, εκ των οποίων οι 9 συνεχίζουν είναι μέλη της Ομοσπονδίας μας και προβληματίζομαι αν έχουν την έγκριση των ΔΣ τους, αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα.
Συνάδελφοι, είναι σαφές ποιος υπηρετεί άλλα συμφέροντα διχάζοντας τον κλάδο και ποιος ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα της μελισσοκομίας. Όσοι διαβάζετε το περιοδικό κι ερχόσαστε στις Γενικές Συνελεύσεις ξέρετε την πραγματικότητα η οποία δεν μπορεί να αλλάξει. Δεν πρόκειται να δώσω απάντηση σ’ αυτό το κείμενο γιατί σκόπιμα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Δε θα παίξω το παιχνίδι τους διαιρώντας τον κλάδο.
Ας αναλάβει ο καθένας από μας  τις ευθύνες του.

Με τιμή
Βασίλης Ντούρας

________________________________________________________________________ 

 

2 σχόλια:

  1. Παπαευαγγέλου Κώστας20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:02 μ.μ.

    Δηλαδή είναι ψέμα ότι οι υπάλληλοι των κέντρων μελισσοκομίας ασχολούνται με αλλότρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαευαγγέλου Κώστας21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 9:45 μ.μ.

    Οι επόπτες του μελισσοκομικού κεντρου έχουν καναντήσει το delivery του συνεταιρισμου. Μονο με το μελισσοκομικό κέντρο δεν ασχολούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή