02 Δεκεμβρίου 2018

10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας

Το μεγάλο ραντεβού της μελισσοκομίας!
To 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας διοργανώνεται στις 7, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Αποτελεί το σταθερό, γιορτινό ραντεβού του κόσμου της μελισσοκομίας και περιμένει να υποδεχτεί και φέτος χιλιάδες καταναλωτές αλλά και τους φίλους μελισσοκόμους που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Φεστιβάλ.
Το πολυπληθές καταναλωτικό κοινό που το επισκέπτεται κάθε χρόνο ενημερώνεται για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελληνικού μελιού, δοκιμάζει μέλι από κάθε γωνιά της Ελλάδας και προμηθεύεται τα καλύτερα μέλια απευθείας από τους παραγωγούς.
Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και των επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων.
Τιμώμενη Περιφέρεια του Φεστιβάλ είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Στον Τομέα Μελισσοκομικού Εξοπλισμού εκτός από τις ελληνικές επιχειρήσεις, στο φετινό Φεστιβάλ θα υπάρχουν ευρωπαϊκές και διεθνείς συμμετοχές (Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο κ.α) και οι μελισσοκόμοι και οι επαγγελματίες και θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες του κλάδου. Στον τομέα αυτό θα παρουσιαστούν μηχανήματα και μελισσοκομικός εξοπλισμός, κυψέλες, μελισσοεφόδια, Μελισσοκομικές Ζυγαριές, Προϊόντα Καταπολέμησης Ασθενειών Μελισσών, Εξοπλισμό Μελισσοκόμου και πολλά άλλα.
Παράλληλα με το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί Διήμερο Μελισσοκομικό Συνέδριο το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ
Ωράριο Λειτουργίας: Παρασκευή 7/12 16:00 - 21:00 | Σάββατο 8/12 10:00 - 21:00 | Κυριακή 9/12 10:00 - 20:00 

Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ.:2103610265 email: info@edpa.gr www.greekhoneyfestival.gr www.facebook.com/ ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΜΕΛΙΟΥ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου