13 Μαρτίου 2023

Ερωτηματολόγιο για μελισσοκομικές πρακτικές και καινοτομίες μέχρι 19 Μαρτίου

 Καλή σας μέρα.

Σας προωθούμε ερωτηματολόγιο για έρευνα που διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος ΒΕΕ-ΤΗΕΝΕΤ (στο οποίο συμμετέχει και η ΟΜΣΕ), το οποίο παρακαλούμε να προωθηθεί στα μέλη του συλλόγου σας.

Με εκτίμηση,
από το γραφείο της ΟΜΣΕ


Αγαπητέ φίλε μελισσοκόμε, 

Το ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ του ΕΛΓΟ 'ΔΗΜΗΤΡΑ' σε προσκαλεί να συμμετέχεις σε μία πολύ σύντομη έρευνα στο πλαίσιο του προγράμματος B-THENET, το πρώτο θεματικό δίκτυο των Ευρωπαίων Μελισσοκόμων. Στόχος του έργου είναι ο εκσυγχρονισμός του μελισσοκομικού τομέα στην Ε.Ε.

Αυτήν τη στιγμή συλλέγουμε «Καλές Μελισσοκομικές Πρακτικές και Καινοτομίες» από μελισσοκόμους, δηλαδή θέλουμε να καταγράψουμε και να αναλύσουμε τις δικές σας προτάσεις , για να οικοδομήσουμε τα θεμέλια ενός αποθετηρίου (βιβλιοθήκης) βασισμένου στη γνώση, την πρακτική και την εμπειρία.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται καταγραφή «Καλών Πρακτικών» οι οποίες πηγάζουν από την εμπειρία ενός παραγωγού, και μάλιστα σε πολλές χώρες της Ευρώπης ταυτόχρονα.

Εάν θέλεις να συμμετέχεις στις δραστηριότητές μας και να λάβεις περαιτέρω προσκλήσεις και πληροφορίες, κάνε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να εγγραφείς στην πλατφόρμα μας ή να συμπληρώσεις απευθείας την έρευνα, η οποία διαρκεί μόνο 5 λεπτά: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/B-THENET_Survey2023?surveylanguage=EL 

Θα χρησιμοποιήσουμε την απάντησή σου για να καταγράψουμε, να αναπτύξουμε και να συζητήσουμε «Βέλτιστες Μελισσοκομικές Πρακτικές και Καινοτομίες», συνδέοντας μελισσοκόμους σε ευρωπαϊκές χώρες, ενθαρρύνοντας τις ανταλλαγές και προωθώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη του μελισσοκομικού τομέα. 

Θα το εκτιμούσαμε εάν μπορούσες να συμπληρώσεις την έρευνα έως τις 19 Μαρτίου 2023.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία

Εμαιλ επικοινωνίας: apicinst@instmelissocomias.gr

 

Για το Τμήμα Μελισσοκομίας- ΕΛΓΟ 'ΔΗΜΗΤΡΑ'

Φανή Χατζήνα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου